dilluns, 23 de maig del 2011

Despedida i tancament

Estimats seguidors i visitants,
durant molt de temps aquest bloc ha estat inactiu. La causa no ha sigut la desídia sinó el desig de portar el meu projecte per a relacionar les TAC amb la Tecnologia una mica més enllà. Amb mesos de treball he dissenyat la XarxaTecnoTAc.

La XarxaTecnoTac està en fase de creació i d'avaluació i consta d’un conjunt de recursos web treballats col·laborativament per professors i professores d’Ensenyament de Secundària de l’especialitat de Tecnologia.

El Bloc XarxaTecnoTac vol ser un espai d’informació, de formació i d'intercanvi tant pels alumnes i les seves famílies com per als docents.

En ell trobareu opinions sobre temes d’actualitat envers la Tecnologia i informació sobre diferents activitats realitzades a l’aula com sortides, projectes, blocs d’aula, presentacions… També ens ha de servir per mostrar i compartir els resultats obtinguts amb les activitats davant tota la comunitat educativa.

El bloc és, a la vegada, portal de les pàgines web i dels espais Moodle de cada institut que, en l’actualitat, formen part de la XarxaTecnoTac. Forma part de l'XTEC Blocs, fet que facilita el coneixement i la difusió del projecte

Amb aquest missatge us vull animar i convidar a fer-vos seguidor del nou Bloc XarxaTecnoTac.

Cordials salutacions
Carmen Royo


Aquest projecte està realitzat dins l’àmbit del Programa de postgrau Innovació i ús creatiu de les tecnologies de l’educació, UOC-Espiral

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada